Leiligheter, Torvet 5

Askim

Prosjekttype: Leiligheter

Oppdragsgiver: Privat

Byggeår: 2014

Kategori: Arkitektur

Det nye bygget inneholder 11 leiligheter, samt forretningslokaler på gateplan og garasje i kjelleren. Alle leilighetene er tilknyttet heis og et generøst trapperom med mye dagslys. Prosjektet inneholder tre typer leiligheter:

  • Tre leiligheter på 48 kvadratmeter, med ett stort soverom og åpen løsning mellom stue og kjøkken. Leilighetene har stor, delvis inntrukket balkong mot øst, slik at man kan ta inn atmosfæren fra torget og byen.​

  • Seks leiligheter vil være gjennomgående på mellom 75 – 80 kvadratmeter med to soverom og livsløpsstandard. Mot torvet og morgensolen i øst, har leilighetene store franske balkonger som åpner for luft og dagslys. Stuen ligger ut mot torvet, mens spiseplassen ligger innenfor uteplassen i vest.

  • To ”penthouseleiligheter”, noe tilbaketrukket og på henholdsvis 100 og 120 kvadratmeter. Også de er gjennomgående og har store utearealer høyt oppe i solen. Inngang, stue og kjøkken på første plan, mens to generøse soverom, med tilhørende bad befinner seg på andre plan. Leilighetene har peis og stue med dobbel takhøyde og visuell forbindelse til arbeidsrom på andre plan.

lus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.